Dla amatorów włoskich trunków mamy typowe włoskie alkohole i nie tylko...
Trudno w całym mieście o bardziej włoskie miejsce i… lepszą pizzę.
Dania, które serwujemy, są przyrządzone według tradycyjnych przepisów i z najwyższej jakości produktów.
Każdy zamówiony przez naszych Gości posiłek powstaje z pasji i miłości do włoskiej kuchni.
Nasz główny pizzaiolo Paweł pracował we Włoszech, gdzie uczył się od włoskich pizzaiuolo.
Przez kilkanaście lat zdobywał wiedzę i doświadczenie podnosząc poziom własnych umiejętności pracując na piecu do pizzy opalanyn drewnem.
Nasza pizza tworzona jest z najlepszych włoskich mąk do pizzy „ Caputo, 5 Stagioni” – to znana na świecie marka mąki.
Udoskonalona receptura na ciasto powoduje, że pizza jest lekkostrawna i spokojnie możemy jeść ją wieczorem a mimo to będziemy się czuć lekko.
Nic nie zastąpi serca i pasji, którą wkładamy przygotowując pizzę dla naszych klientów.
Po prostu kochamy to co robimy !